Preskoči na glavno vsebino

Počitniško varstvo - 2014

Obvestilo o izvedbi počitniškega varstva

Tudi v letšnjem letu bomo s finančno pomočjo Četrtne skupnosti Center organizirali brezplačno počitniško varstvo za osnovnošolske otroke predvidoma v dveh terminih in sicer:

  • Prvi termin v času od četrtka 26.06.2014 do petka 11.07.2014 
  • Drugi termin v času od ponedeljka 18.08.2014 do predvidoma srede 27.08.2014 
Varstvo bo organizirano med 8.00 in 15.00 uro. Dopoldneve si bomo popestrili z ustvarjalnimi delavnicami, družabnimi igrami, sprehodi v Tivoli, na Rožnik in bližnji okolici ter gibalnimi igrami na prostem.

Komu je varstvo namenjeno? 

Počitniško varstvo je prvenstveno namenjeno otrokom z območja Četrtne skupnosti Center Mestne občine Ljubljana, katerih starši ne morejo zagotoviti kakovostnega varstva oziroma letovanja. V primeru prostih mest, pa se bomo v konkretnih primerih sproti dogovarjali o sprejemu otrok iz območij drugih četrtnih skupnosti Mestne občine Ljubljana.

Predvidene aktivnosti

Program bo v pretežni meri upošteval trenutne želje otrok, med drugim imamo predvidene naslednje aktivnosti: družabne igre, ko je šah, karte, človek ne jezi se, monopoly ipd; ustvarjalne delavnice; obisk bazena Ilirija; obisk živalskega vrta; sprehodi po Tivoliju in na Rožnik ter bližnjo okolico ipd. ...

Več o tem in prijavni obrazec pa najdete na spletni strani - klik tukaj

Humanitarno društvo NIKOLI SAM

Komentarji