Preskoči na glavno vsebino

Vabljeni na tedenske dogodke

Spoštovani!
Spomniti in povabiti vas želimo na dejavnosti, ki jih bo naše društvo izvedlo v tem tednu.
ČAJ OB PETIH – Četrtek, kletni Kabinet 2, od 16:00 do 18:30 ure
V okviru programa Čaj ob petih bomo čas posvetili prihajajočemu Veselemu decembru, tako da bodo naše aktivnosti usmerjene predvsem v:
  • Izdelavo darilnih eko vrečk. Ki jih boste izdelali sami ter jih lahko uporabili, ko boste obdarili svoje bližnje ali prijatelje
  • Izdelavo božično-novoletnih voščilnic, ki jih boste lahko izdelali sami ter jih s posvetilom poslali svojim bližnjim
  • Za vse, ki pa si želijo malo umiritve, pa bo zagotovo prišla prav tehnika oz. metoda »Risanje/barvanje Mandal«, ki dokazano deluje na našo samoumiritev.
BREZPLAČNI TEČAJ RISANJA – Četrtek, kletni Kabinet 1, od 17:00 do 19:00 ure
Če si želite risarskega izražanja in pridobiti novih risarskih veščin in  tehnik, se pridružite skupini, vsak četrtek.
ŽIVIMO ZDRAVO IN SREČNO – Četrtek, kletna dvorana ob 17:30 uri
V okviru programa Živimo zdravo in srečno nadaljujemo s sklopom tematskih delavnic »Spoznajmo energetski sistem čaker«.
  • Na tokratni delavnici bomo govorili o 5. čakri t. i. Grleni čakri. Spoznali bomo, kakšen pomen ima ta čakra na našo komunikacijo s samim seboj in v odnosih z okoljem in drugimi ljudmi.
  • Nepravilno delovanje te čakre lahko negativno vpliva na našo komunikacijo, zaradi česar ne zmoremo pravilne komunikacije v odnosih in z ljudmi.
  • Če je dalj časa blokirana, lahko sproži proces naše nezmožnosti izražanje sebe ter različna obolenja, kot je npr. motnje s ščitnico, grlom, obolenja ušes, kronični nahodi, vnetja sinusov …..
  • Na osebni ravni lahko zaradi blokade in nepravilnega delovanja čakre pride do izraza npr. strah pred javnim nastopanjem, strah pred izražanjem lastne volje, občutek nemoči v osebnih in profesionalnih odnosih, nagnjenje k obsojanju, tudi samoobsojanju) in pretirani kritiki, neambicioznost…..
  • Spoznali boste nekaj preprostih vaj, s katerimi si lahko sami doma pomagate pri aktiviranju pretoka energij v tej čakri in posledično k odpravi blokad ter pravilno delovanje
Dobro je ozavestiti prepričanje, da si v mnogih primerih lahko pomagamo sami, s preventivnim ravnanjem in delovanjem, pa morda celo preprečimo pojav neželenih posledic.

ŽIVIMO ZDRAVO IN SREČNO – Sobota 26.11.2016 od 17:30 do 19:00 ure
V soboto izvajamo poglobljeno delavnico, ki bazira na skupinskem (17:30 – 18:00 ure) in individualnem (18:00 – 19:00 ure) pristopu. Na teh delavnicah se posvetimo poglobljenim vsebinam kot nadgradnja četrtkove delavnice.

Zaradi možnosti individualnega pristopa, vas prosimo, da svojo udeležbo na sobotni delavnici, predhodno sporočite s povratnim sporočilom preko spletnega obrazca – klik tukaj.

Se veselimo srečanja z vami. Vabljeni!

Komentarji